Je bekijkt nu Ik had ondergewicht, dus mijn doel was aankomen!

Ik had ondergewicht, dus mijn doel was aankomen!

Wat was voor jou de reden om een personal trainer te gaan zoeken? 

Ik had ondergewicht en voelde mij niet zo goed. Verschillende diëten  geprobeerd, maar dit hielp niet voldoende. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een Personal Trainer.

Had je daarbij een concreet doel voor ogen? En zo ja, welk doel was dat?

Aankomen was toch wel mijn hoofddoel. Zowel in spiermassa als vetmassa. Darmgezondheid had ik hierbij niet meegenomen, maar was tijdens de intake een leuke bonus. 

Wat viel je op tijdens de intake? 

Dat er veel raakvlakken waren en een stukje in ervaring in de oplossing die ik zocht voor mijn probleem: aankomen en darmklachten. Ik merkte dat Jeroen daar wel wat dingen over wist en hier ook eigen ervaring mee heeft. Dat was fijn. 

Hoe ben je bij YourLifeCircle terecht gekomen?

Via familie en de sportschool. Ik had via via gehoord dat ik hier personal training kan doen. En na de website te hebben bekeken dacht ik, dit voelt goed, laat ik een intake gesprek plannen. 

Hoe zag een personal training sessie er voor jou uit? En hoe voelde je je na zo’n sessie?

Eerst een duidelijk plan met elkaar maken en aan de hand daarvan aan mijn  gewenste doelen gewerkt  

Gebaseerd op de progressie gingen we stap voor stap verder. Ik voelde me eigenlijk altijd wel erg goed na sessie. Sporten geeft een positieve energie en dat is heel fijn. Ook mentaal. Ik had niet per se een mentaal probleem, maar toch merkte ik dat sporten mij helpt om mijn hoofd te kunnen ‘legen’ na drukke werkdagen.

Oja 1 ding wel… SPIERPIJN! (vooral in het begin) 

Hoe lang heb je bij YourLifeCircle getraind? En wat vond je van je personal trainer?

Jeroen is heel toegankelijk in het contact. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Veel nuttige tips & adviezen van hem meegekregen. Ik had een 6 maanden pakket. 

Wat is het resultaat van jouw traject bij YourLifeCircle? En heb je daarmee je doel bereikt?

In het begin ging heel langzaam, maar na goed zoeken naar de juiste trainingsmethode en gebruik van de visolie supplementen en testen ging het eigenlijk bergopwaarts. Ook de supplementen hebben een grote rol gespeelt hierin. De combinatie van sporten & voeding zorgde ervoor dat ik voor het eerst sinds lange tijd weer in gewicht aankwam! Belangrijk is wel om zelf consequent te zijn met het innemen en het sporten.