Hoe kan ik afvallen en spiermassa opbouwen?

Een foto van een client voor en na de personal training

“Ik was veel te zwaar, 123 kilo, met teveel vet en te weinig spiermassa. En mijn doel was, zoals ik het zo mooi kon zeggen: er voor zorgen dat ik geen cupcake meer ben!” 

En toen ben je begonnen met de personal training? 

Op 18 mei 2021 begon ik bij YourLifeCircle. Mijn gewicht was toen 122.5 kg, waarvan 31% Vet en 80.5 kg Spiermassa. Ik was klaar met crash diëten, die hielpen mij eigenlijk niet echt. We zaten in de lockdown, maar toch zijn we er vol tegenaan gegaan. Met trainen, maar ook met voeding adviezen en dergelijke. 

Hoe snel zag je dat het trainen bij YourLifeCircle echt hielp? 

Er was al best heel snel resultaat te zien: na 2 weken was het 121.4 kg, na drie weken 119.4. En zo ging het steeds door. Nu ik dit schrijf ben ik al weer 1 jaar met Jeroen bezig en ik voel me beter dan ooit! 

En wat is het resultaat? 

Ik ben 16 kg kwijt! En daarvan zit ik nu nog op 22.3% vet en 79 kg Spiermassa! Ik ben er erg tevreden over en, zoals gezegd, voel me uitstekend! 

Wat is nu achteraf gezien je ervaring met YourLifeCircle? 

Het is een behoorlijk bewogen jaar geweest met alle maatregelen. Voor mij was het erg fijn om een houvast te hebben aan mijn personal trainer, Jeroen van YourLifeCircle. Hij helpt je op zijn eigen manier, of liever gezegd de YourLifeCircle wijze. En daarbij staat steeds het lange termijn resultaat voorop.  

Hebben de voeding adviezen van YourLifeCircle ook geholpen? 

Die hebben zeker bijgedragen aan het resultaat. Ik begrijp nu ook écht waarom een crashdieet niet werkt, of zelfs schadelijk kan zijn op de lange termijn. Ik ben hem extreem dankbaar voor alle hulp die ze mij hebben geboden, en we zijn zeker nog niet klaar samen! Want zoals ik helemaal in het begin tegen hem zei: we gaan ervoor zorgen dat ik geen cupcake meer ben!