Is een personal trainer zinvol als ik zelf al veel sport?

foto van britt

Hoi! Lees je ook even mee over mijn ervaring van Personal Training bij YourLife Circle?  

Wie ben je en waarom heb je ons lidmaatschap formulier ingevuld?  

Mijn naam is Britt Velberg, vrouw van de meest knappe, leukste en aardigste ondernemer van Nederland en trotse moeder van 3 kleine (b)engeltjes! Ik wil er voor mijn man en na 3 zwangerschappen gewoon goed uit blijven zien.  

Wie ben je en waarom heb je ons lidmaatschap formulier ingevuld? 

Mijn doel: VICTORIA’S SECRET ANGEL worden,… (ja, je moet toch een doel hebben!) 

Helder, dus de motivatie heb je wel. Waarom dan toch personal training? 

Ik ben gemotiveerd genoeg om zelf naar de sportschool te gaan dus waarom zou ik PT gaan doen? Dat was dus duidelijk heel kortzichtig en oppervlakkig gedacht. Uit nieuwsgierigheid toch maar een keer een PT gaan volgen. Het was echt een eye-opener voor mij, de coaches van YourLifeCircle zijn super accuraat, netjes, weten waar ze het over hebben en pushen je nog net even over die welbekende limit.  

Ging je anders denken over onze personal training?  

Ik heb genoten en heb mijn mening wat betreft PT zeer zwaar moeten bijstellen. Het gaat hier niet alleen om de stok achter de deur, het gaat om je te helpen om je doelen te bereiken, je te ondersteunen en te begeleiden waar nodig, want zeg nou eens eerlijk, weet jij zeker dat je al je oefeningen eigenlijk wel goed doet? 

Hoe staat je doel ervoor? 

Mijn doel komt met de dag iets dichterbij en dat is een heel fijn en motiverend gevoel. Ik heb een advies voor je, baat het niet schaadt het niet,..nou ja misschien een klein beetje spierpijn, maar daar is nog niemand aan dood gegaan toch?  

Bedankt voor het lezen, doe Yourlifecircle en mij een plezier – ga ervoor! Ik ga er zeker mee door! 

Jij ook bedankt!