Je bekijkt nu Van burn-out naar summer body: Mijn ervaring met Yourlifecircle personal training

Van burn-out naar summer body: Mijn ervaring met Yourlifecircle personal training

Wat was voor jou de reden om een personal trainer te gaan zoeken?

Meer leren over sporten, oefeningen goed doen. Helpt met de motivatie om te gaan. Zat ook niet lekker in mijn vel (burn-out).

Had je daarbij een concreet doel voor ogen? En zo ja, welk doel was dat?

Leren over fitness en voeding en wat dit mentaal voor je kan doen. Daarnaast was “in-shape’ komen voor de zomer een extra doel, maar van mijn burn-out afkomen was het allerbelangrijkst.

Hoe ben je bij YourLifeCircle terecht gekomen?

Klant van YourLifeCircle doet balans oefeningen.

Via mijn moeder die YourLifeCircle kende. Zij had de personal trainers al vaak aan het werk gezien en wist eigenlijk precies dat dit bij mij paste. Ook sportte ik bij de basic fit en had ik het idee dat ik heel veel verkeerd deed. Dat voelde niet heel veilig aan, dus ben ik op zoek gegaan naar meer begeleiding.

Hoe zag een personal training sessie er voor jou uit? En hoe voelde je je na zo’n sessie?

Zwaar, maar wel gepast. Voelt wel alsof je echt je wat bereikt hebt. Normaal in je eentje ga je toch nooit zo ver. Die min 7kg had ik zelf waarschijnlijk nooit gepakt, zonder de hulp van YourLifeCircle.

Hoe lang heb je bij YourLifeCircle getraind? En wat vond je van je personal trainer?

6 maanden ben ik bezig geweest en nu ga ik de small group training uitproberen. Heb gelachen en hard gewerkt. Ze doen het hartstikke goed en het resultaat liegt er niet om.

uitslag van meting client. -6.9% in vetpercentage en 
+3.3 in spiermassa.

Wat is het resultaat van jouw traject bij YourLifeCircle? En is je doel bereikt?

Heel goed! Ik was in totaal 7 kg afgevallen in vetmassa en 3 kilo in spiermassa aangekomen. Ben helemaal klaar voor de zomer en uit te bereiden wat ik geleerd heb. Mijn burn-out/vermoeidheidsklachten zijn niet 100% weg, maar wel flink verminderd. Dat is mij een hoop waard. Ik heb nu helemaal zin om te gaan sporten omdat ik nu weet wat dit voor mij doet en hoe ik het moet doen!