Kan je als (drukke) vader van 2 kinderen alsnog in-shape komen?

Wat was voor jou de reden om een personal trainer te gaan zoeken? 

“Alleen maar zittende in de vrachtwagen was ik alles behalve sportief” 

Via mijn werkgever kreeg ik te horen dat ik voor mijn gezondheid wat moest afvallen en aan mijn conditie moest gaan werken.. Zelf vond ik dit uiteraard ook maar dit was de zet die ik nodig had om een personal trainer te gaan zoeken.  

Had je daarbij een concreet doel voor ogen? En zo ja, welk doel was dat? 

Ik wilde graag lekkerder in mijn vel zetten, zowel letterlijk als figuurlijk.  

Hoe ben je bij YourLifeCircle terecht gekomen?  

Ik sportte al op de sportschool en zag hoe de trainers van YourLifeCircle bezig waren. Ik wilde toch graag meer informatie over het menselijk lichaam en lichaamsmetingen. Ik was eigenlijk al vrij snel geboeid dus van het een kwam het ander.  

Hoe zag een personal training sessie er voor jou uit? En hoe voelde je je na zo’n sessie? 

We begonnen altijd met een gesprek, gevolgd door een lichaamsmeting. Ze stellen goede vragen daarna gingen we met een duidelijke opbouw aan de slag. Wat je echt merkt is dat je net even meer eruit haalt dan dat er normaal inzit. Dat voelde heel goed.  

En wat vond je van je personal trainer(s)? 

Ze werkten met een uitgebreide opbouw techniek in het trainingsschema, elke week een andere fase die past bij je lichaam. Dat was wel even wennen maar dan merk je dat er veel verschil zit in iets uitvoeren en iets correct uitvoeren.  

“Als ik dit al eerder geweten, had ik dit eerder gedaan.”  

Wat is het resultaat van jouw traject bij YourLifeCircle? En heb je daarmee je doel bereikt? 

Uiteraard heb ik ook veel geleerd over voedingen, schema’s opbouwen en oefeningen juist uitvoeren.  

“Het resultaat was super. Ik ben inmiddels 20kg afgevallen!” 

Ik had dit gezien mijn drukke leven nooit verwacht.. 

Wat ik ook echt heel gaaf vind, is dat ik uiteindelijk ook een mudmasters heb gedaan! Daarmee heb ik mijn doelen zeker bereikt. Nu weer op naar de nieuwe doelen… 😉