Je bekijkt nu Nu hoor ik “whoo Teun, flink afgevallen, slank hoofd, gaaf man!”

Nu hoor ik “whoo Teun, flink afgevallen, slank hoofd, gaaf man!”

Wat was voor jou de reden om een personal trainer te gaan zoeken?

Nou, omdat ik zelf niet wist hoe ik zelf ging sporten. Je kan wel lukraak gaan sporten, maar als je niet weet waar je mee bezig bent heeft dat weinig effect. En ik wilde een beetje afvallen dus dat was ook een doel.

Ook vind ik het zelf prettig om iemand te hebben die mij goed en duidelijk kan leren hoe iets werkt, zoals in dit geval sporten in de sportschool en wat daar allemaal bij komt kijken.
En zoals voeding en sportschema’s. Maar ook hoe je dit kan volhouden en door kan pakken.

Had je daarbij een concreet doel voor ogen? En zo ja, welk doel was dat?

Concreet van lompe aardappelzak naar een actieve kerel, haha 😉 Stukje flexibiliteit en kracht kon ik wel gebruiken. En daarbij was afvallen in vetpercentage ook zeker een doel.

“Ik ben 11kg afgevallen en mijn vetpercentage ging van 20% naar 13%!”

Nu ik redelijk wat vet kwijt ben is nu de bedoeling om meer spiermassa aan te komen.

Wat viel je op tijdens de intake?

Het verhaal van Jeroen was erg Helder. Jeroen gaf aan dat we een stok achter de deur en gaan. Dit gaf mij wel een prettig gevoel, omdat ik zelf het prettig vind als iemand mij duidelijk uitlegt en zegt hoe ik iets moet doen. YourLifeCircle gaf mij al snel het gevoel dat dit wel goed ging komen.

Hoe ben je bij YourLifeCircle terecht gekomen?

Mijn moeder sportte bij Jawi en wist dat hier een personal trainer zat. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt bij YourLifeCircle en vanuit hier ben ik begonnen met personal training bij Jeroen.

Hoe zag een personal training sessie er voor jou uit? En hoe voelde jij je na zo’n sessie?

Dat iemand je strak achter je broek aanzit. Dat doe je zelf toch niet helemaal. In het begin was het rustig en viel het redelijk mee. Maar uiteindelijk kom je in een ritme. Het voelde wel als een stabiele opbouw. Nu, later in het traject, weet ik wel zeker dat ik hard heb getraind. 😉

Hoe lang heb je bij YourLifeCircle getraind? En wat vond je van je personal trainer?

Ik heb nu ruim een jaar bij YourLifeCircle getraind. Ik heb erg veel opgestoken door de training bij YourLifeCircle. Ik begin nu zelf ook steeds vaker alleen te gaan, ook omdat het naar de sportschool gaan nu een vast ritme in de week is geworden voor mij.

De trainers bij YourLifeCircle helpen je echt goed om je doel te bereiken. Ze zijn aardig, maar weten je wel op zo’n manier aan te pakken, dat je er zelf ook steeds meer plezier in begint te krijgen. Door hun manier van trainen met je een uur pittig bezig en werk je samen richting jouw doel.

Wat is het resultaat van jouw traject bij YourLifeCircle? En heb je daarmee je doel bereikt?

Het resultaat van het trainen bij yourlifecircle laat de torsofoto van teun zien

In het eerste halfjaar was mijn doel hoofddoel vet kwijtraken. Ik ben 11kg afgevallen en mijn vetpercentage ging van 20% naar 13%! Ik heb mijn doel gewoon bereikt, echt heel fijn! Geeft meer zelfvertrouwen. Nu hoor ik “whoo Teun, flink afgevallen, slank hoofd, gaaf man!”

In het tweede halfjaar ben ik samen met Jeroen meer gaan focussen op spieropbouw. Jeroen en zijn team hebben mij hierin geholpen waardoor ik zelf goed mijn weg kan gaan in de sportschool. Ik pak nu door met het YLC Online programma om zo rustig op eigen kracht verder te gaan.