Hoe verander ik mijn mindset?

foto van rick zweers

Het concept van YourLifeCircle werkt echt!  

Wat was je persoonlijke doel? 

In eerste instantie wilde ik gewoon lekker gaan trainen omdat het er vanuit mezelf niet echt van kwam, naast mijn keeperstraining had ik eigenlijk gewoon een slapend fitness abonnement en dat moest anders.  

Wat vond je van de personal training? 

Leuk! Tijdens de personal training kwam ik er eigenlijk achter dat er veel meer speelde dan alleen simpelweg trainen. Door het sporten bij YourLifeCircle krijg je positieve energie, en het helpt mij om beter op mijn gezondheid te letten!  

Meer positieve energie, is je verder nog wat opgevallen?  

Door YourLifeCircle verander je als het ware je denkwijze. Ik ben veel positiever en sportiever na gaan denken. Ik vind het echt fijn dat het sporten bij o.a. Jeroen heel persoonlijk is. Je wordt persoonlijk begeleid  tijdens deze methode waardoor je doet wat voor JOU goed is.  

Wat heeft onze methode voor jou opgeleverd? 

Voor mij zorgde YourLifeCircle dat de stap om te gaan sporten veel kleiner werd. Ik heb nu plezier in het sporten, en ik weet gewoon zeker dat ik dingen doe die nuttig zijn. 

Het resultaat is dat ik veel meer bezig ben met mijn lichaam. Ik ben d.m.v. de begeleiding van o.a. Jeroen, beter gaan eten. Ik heb door het sporten meer kracht gekregen, en ben dan ook van plan om vaker te sporten met YourLifeCirlce.